Test de infidelitate

 • Home
 • Test de infidelitate

Nu există gelozie fără dragoste” — Andre Gide

Ce înseamnă un test de infidelitate?

Testul de infidelitate este un test ADN, o abordare bazată pe metode științifice pentru a evalua o posibilă infidelitate. Acest test se fundamentază pe un studiu comparativ al amprentelor genetice, utilizând o amprentă de referință și una sau mai multe amprente suspecte. Amprenta de referință poate să fie a solicitantului, dar se pot utiliza și mai multe profiluri de referință pentru a crește acuratețea testului, cum ar fi soț + soție, alți membrii ai familiei, etc. Amprentele suspecte de ADN sunt acele profiluri genetice care au o origine incertă, fiind realizate utilizând obiecte puse la dispoziție de către persoana solicitantă. Aceste obiecte ar trebui să aibă o legătură posibilă cu o relație extraconjugală, din diverse considerente.

Test de infidelitate

Procedura privind testul de infidelitate:

 • identificarea obiectelor sau a urmelor “dubioase”. Obiectele sau urmele identificate trebuie să ajungă la noi pentru a fi examinate. Pentru evitarea distrugerii/deteriorării probelor sau pentru a clarifica utilitatea sau utilizabilitatea lor, vă recomandăm să ne contactați imediat după identificarea lor. Dacă nu aveți posibilitatea să ne contactați în timp util, pentru păstrarea obiectelor sau urmelor “dubioase”, vă recomandăm să utilizați plicuri de hârtie sau pungi de hârtie curate și nefolosite, evitând utilizarea pungilor de nylon.
 • pregătirea profilului de referință. Laboratorul are nevoie și de un profil de referință. Acest profil de referință se realizează, de cele mai multe ori, utilizând celule epiteliale, prelevate cu ajutorul unui bețișor având la vârful lui un tampon steril și “DNA free”, prin ștergerea feței interne a obrazului.
 • analiza comparativă a profilurilor (profilul de referință se va compara cu amprentele suspecte de ADN).
 • constatări și concluzii. În urma studiului comparativ, se va constata că amprenta genetică identificată pe obiectul dubios sau pe urma dubioasă provine:
        – de la persoana de la care provine și profilul de referință.
        – de la o persoană străină. În limita posibilităților se va stabili și sexul persoanei respective.
        – de la un ascendent sau descendent. În limita posibilităților se va stabili și sexul persoanei respective.
        – de la mai multe persoane străine (amestec de ADN). În limita posibilităților se va stabili și sexul persoanelor care au contribuit la formarea probei respective.
        – rezultat neconcludent. Obiectul “dubios” sau urma “dubioasă” nu conține ADN potrivit pentru realizarea unui profil suficient de specific.

  De menționat: rezultatul testului nu poate dovedi infidelitatea propriu-zisă.
  Gelozia poate să fie un simptom al unei afecțiuni psihice, în caz de nevoie apelează la serviciile unui specialist. 

De ce merită să ne alegeți pe noi?

 • Spre deosebire de alte laboratoare din România, în cadrul laboratorului nostru și testele de infidelitate sunt efectuate de către un expert genetic judiciar, singurul recunoscut de către Ministerul Justiției – înscris în Tabelul nominal cuprinzând experții tehnici judiciari – specializare “genetică judiciară”.
 • Chiar dacă nu oferim servicii low cost la prețuri „imbatabile”, considerăm că raportul preț/calitate cu care lucrăm este onest și echitabil. Nu avem de gând să intrăm în competiție nici cu curierii altor laboratoare de peste hotare, din SUA, Germania sau planeta Marte.
 • Suntem aici, puteți să ne vizitați, răspundem pentru ceea ce facem.
Te putem ajuta? 0770 333 888