Test anonim

Nu trebuie să credem tot ce spun oamenii, dar nici să credem că ei vorbesc numai prostii” — Immanuel Kant

Preț: de la 690 lei, informații la nr.: 0770 333 888

Ce este un test anonim?

Testul anonim de paternitate este o analiză genetică care vă permite să solicitați un test de paternitate sau o altă analiză ADN de înrudire biologică fără a vă dezvălui identitatea. Este o alternativă accesibilă și eficientă la expertiza extrajudiciară. Disponibil online, prețurile încep de la 690 lei (fără transport), incluzând costurile kitului de recoltare, analiza propriu-zisă și raportarea rezultatelor.

Test anonim / Paternitate.ro

Cum soliciți rapid și simplu un TEST DE PATERNITATE?

1
Înregistrare solicitant
Accesați linkul de mai jos "Intră în cont" și creați un cont necesar pentru a solicita un test ADN de paternitate.
2
Activare cont
Verificați emailul și activați contul prin click pe linkul primit în mesaj. Dacă nu apare mesajul în INBOX căutați în SPAM sau JUNK.
3
Alegere test
Intrați în contul creat, alegeți serviciul potrivit, selectați testul dorit și completați detaliile de livrare.
4
Confirmare
Veți fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii. Comanda va fi anulată dacă nu se confirmă telefonic!
5
Trimitere KIT
După confirmare, laboratorul va expedia KIT-ul necesar recoltării probelor. Plata se face ramburs, direct la curier.
6
Recoltare
Respectați instrucțiunile de utilizare (fiecare!) din KIT! Trimiteți probele prin curier. Rezultate în: 30, 10 sau 2 zile lucrătoare.

Ce ar trebui să știți despre testul anonim:

 • testul anonim este o analiză genetică (test ADN). Vă permite să verificați paternitatea sau alte relații de înrudire biologică fără a vă dezvălui identitatea.
 • nu este nevoie să vă deplasați la laborator. Probele pot fi trimise prin curier, iar recoltarea se face în intimitatea casei dvs.
 • rezultatele sunt transmise prin email sau pot fi ridicate personal. Identitatea totdeauna rămâne confidențială!
 • prețurile sunt accesibile, însă renunțarea la garanția recoltării de către laborator este necesară pentru testele anonime.
 • rezultatele testului anonim nu pot fi utilizate în instanță!
 • laboratorul nu este responsabil pentru originea și calitatea probelor primite pentru prelucrare.

Procedura privind testul anonim:

 • solicitantul testului ADN anonim va trebui să intre în posesia kitului de recoltare (fie solicitând livrarea kitului prin curier, utilizând platforma noastră online, fie venind la laborator).
 • plata testului anonim se face în momentul în care solicitantul intră în posesia kitului de recoltare. Prin ramburs atunci când kitul este livrat de către curier sau numerar/card bancar la sediul laboratorului. Kitul conține minimum două recoltoare speciale, sterile și “DNA free”, câte unu pentru fiecare persoană ce va fi testată și instrucțiuni pentru prelevarea probelor.
 • după ce solicitantul a intrat în posesia kitului, are loc recoltarea probelor biologice.
 • probele recoltate trebuie să ajungă la laborator (fie trimise prin curier, fie predate personal). Costurile de curierat și riscurile aferente livrării sunt suportate de către solicitant.
 • rezultatul testului anonim va fi disponibil în funcție de tipul serviciului solicitat, între 1-30 de zile calendaristice, de la data preluării probelor în laborator.
 • solicitantul care dorește să obțină rezultatul testului anonim în regim de urgență va trebui să ne comunice această solicitare înainte de solicitarea kitului de recoltare. (Toate cererile de acest gen primite după plata kitului vor fi tratate pe baza principiului “best effort”). În cazul în care se poate onora această solicitare, prețul standard al testului anonim se va modifica în felul următor:
       – rezultat până în 10 zile lucrătoare – prețul standard x2
       – rezultat în 48 de ore – prețul standard x3
       – rezultat în 24 de ore – prețul standard x12

 

Recoltarea

 • probele biologice preferate pentru testele de paternitate și de înrudire biologică sunt celulele epiteliale bucale, recoltate din cavitatea bucală. (Aceste probe sunt prelevate cu ajutorul unui bețișor având la vârful lui un tampon steril și “DNA free” prin ștergerea feței interne a obrazului). Prelevarea celulelor epiteliale este o intervenție neinvazivă. Nu presupune niciun risc pentru persoana supusă testării. Procedura de recoltare este simplă, rapidă și nedureroasă.
 • recomandăm ca recoltarea să se facă în strictă conformitate cu instrucțiunile de utilizare. Recoltarea probelor biologice necesare efectuării testului anonim va fi efectuată în absența reprezentantului laboratorului.
 • orice derogare de la instrucțiunile de utilizare ale kitului de recoltare ar putea afecta rezultatul testului solicitat. Laboratorul nu răspunde pentru rezultatele neconforme, datorate nerespectării instrucțiunilor de utilizare.
 • solicitantul testului anonim răspunde integral pentru proveniența și calitatea probelor trimise la laborator pentru a fi testate. Laboratorul va testa probele așa cum au fost ele predate de către solicitant. Prin absurd, dacă proba A predată spre testare aparține unui brac german și proba B provine de la un pavian cu mantie, atunci rezultatul analizei solicitate se va baza pe un studiu comparativ realizat din ADN-ul bracului german și al pavianului cu mantie. 🙂 Ținând cont de originea incertă a probelor biologice puse la dispoziția laboratorului de către solicitantul anonim și de faptul că nu are loc identificarea persoanelor testate, rezultatul testului anonim nu poate fi utilizat în instanță!

De reținut!

Doar acele rezultate pot fi considerate corecte care se bazează pe probe biologice recoltate și trimise la laborator cu bună-credință și care confirmă ipoteza relației de înrudire biologică.

Se recomandă repetarea acelor teste care, prin rezultatul lor, infirmă ipoteza relației de înrudire biologică! Rezultatul testului poate fi influențat/viciat de rea-credința unei persoane implicate (în mod direct sau indirect) în recoltarea și/sau transmiterea probelor (de exemplu: după recoltare, proba soțului este schimbată cu proba amantului, mamei, etc.)

Laboratorul nu răspunde pentru originea și/sau calitatea probelor recepționate!

De ce merită să ne alegeți pe noi?

 • Spre deosebire de alte laboratoare din România, în cadrul laboratorului nostru și testele anonime sunt făcute de către un expert genetic judiciar, singurul recunoscut de către Ministerul Justiției – înscris în Tabelul nominal cuprinzând experții tehnici judiciari – specializare “genetică judiciară”.
 • Dacă testul anonim nu se finalizează cu un rezultat liniștitor pentru dvs., analiza poate fi repetată în cadrul unei expertize extrajudiciare.
 • Suntem aici, puteți să ne vizitați, răspundem pentru ceea ce facem.
Te putem ajuta? 0770 333 888