Consiliere dedicată testelor ADN

  • Home
  • Consiliere dedicată testelor ADN

Consiliere dedicată testelor ADN

Obiectivul echipei noastre este să ofere solicitanților o consiliere individualizată, bazată pe pregătire profesională și pe experiența în domeniul expertizelor și analizelor genetice. Cu sute de dosare civile rezolvate cu succes și cu mii de probe analizate “la activ” considerăm că am dobândit o experiență foarte valoroasă. Ne-am lovit de toate situațiile care ar putea să apară în materie de teste ADN. Știm să abordăm fiecare situație în mod eficient. Astfel, fiecare client obține personalizat informațiile de care are nevoie. În urma unei evaluări țintite (pentru a înțelege mai bine situația în legătură cu care ne-a contactat) facem recomandările individualizate.
În cadrul laboratorului nostru lucrează singurul expert ADN din România. Expert specializat pe genetică judiciară, înscris în tabelul nominal cuprinzând experții tehnici judiciari din România. Expertul nostru, în afară de genetică judiciară mai are încă trei specializări în domeniu, cum ar fi: biochimist clinic, diagnostician în biologie moleculară, genetician de laborator clinic. Problemele legate de expertizele și analizele genetice sunt multiple, și doar printr-o abordare individualizată pot fi rezolvate cu succes.

Puteți să vă bazați pe serviciile noastre de consultanță dacă aveți o problemă legată de:

  • filiație (părinți, copii, bunici, nepoți, avocați, mediciatori, etc.)
  • asistență de specialitate în cadrul proceselor civile și penale (învinuiți, avocați, procurori, etc.)
  • interpretarea expertizelor genetice judiciare și extrajudiciare (avocați, judecători, procurori, etc.)
  • identificarea genetică de persoane (polițiști, procurori, avocați, judecători, etc.)
  • testări oncogenetice și ginecologice (pacienți, medici curanți, distribuitori farmaceutici, autorități locale, etc.)
  • lucrări științifice (cercetători, doctoranzi, jurnaliști, etc.).

Pentru a beneficia de serviciile noastre de consiliere gratuite și personalizate, vă rugăm să ne contactați pe email sau la numărul de telefon: 0770 333 888.
Pentru a beneficia de serviciile noastre de consiliere – personal, contra cost – vă rugăm să ne contactați în prealabil pentru programare la numărul de telefon: 0770 333 888.

Împreună, probabil vom găsi soluția potrivită pentru nevoile dvs.

contact experții ADN
Te putem ajuta? 0770 333 888